Handelsbetingelser for Storå kanoudlejning

Storå Kanoudlejning er en del af Kajak Freak

CVR. 31831881
Kajak Freak, Strandvejen 12 A, Handbjerg, 7830 Vinderup
Mail@kajakfreak.dk
Telefonnummer 20 58 69 34 Vagt: 30 70 75 31
Etableringsår 2009

Samarbejdespartner

Kanoudlejning sker i tæt samarbejde med Visti Holstebro og Visit Herning

Bestilling

Når du gennemfører en ordre vil der automatisk blive sendt en ordrebekræftelse til den indtastede e-mailadresse. Da udlejning og gæstemærke dækker en bestemt dato og tidsrum er det undtaget for fortrydelsesret.

Betaling

Du har mulighed for at betale med følgende betalingskort: Dankort, Visa/Dankort, samt Mobilpay. Det er sikkert, hurtigt og nemt. Pengene hæves umildbaret efter bookingen. Der kan aldrig hæves et større beløb end du har godkendt.

Offentlige institutioner har mulighed for at betale via EAN nummer. Dette kræver dog oprettelse som erhvervskunde først. Virksomheder med CVR nummer kan ligeledes få tilsendt en faktura, den skal dog være betalt før første leje dag, bookingen er først endeligt når der er betalt, indtil da forbeholder vi os retten til at leje ud til anden side.

Sikkerhed ved betaling

Betaling med betalingskort sker på en krypteret side. Kajak Freak har ikke adgang til og gemmer ikke kortinformationerne.

Bemærk! Kajak Freak kan aldrig hæve et større beløb end du har godkendt.

Priser

Alle priser på booking siden er oplyst inklusiv moms. Der kan kun handles i danske kroner (DKK.) Kajak Freak opkræver ikke kort- og ekspeditionsgebyr.

Fortrydelsesretten

Da udlejning og gæstemærke dækker en bestemt dato og tidsrum er det undtaget for fortrydelsesret.

Refundering

Lejet kanoer eller gæstemærker refunderes kun i tilfælde af at vi må lave en aflysning. En aflysninger vil f.eks. kunne ske hvis vi vurder åen har forhøj vandstand p.g af ekstra ordinær regn eller liggende.

Ændring af ruten

Vi forbeholder os retten til at ændre start og slut sted. I det tilfælde af en strækning ikke er sejlbar f.eks. p.g. af væltet træer, natur pleje, arbejde på åen mv.

Levering af lejet udstyr

Hvis andet ikke er aftalt, vil din kanoer ligge klar ved det startsted og til det klokkeslæt, du selv har indtastet ved bookingen – f.eks. kl. 9.00 i start sted Tjørring.

De bestilte kanoer vil ligge samlet med bunden i vejret. Med en udleveringsseddel på, med lejers navn, startdato og nr. på kanoer. Under kanoer vil I finde veste, padler og pakkeposer i forhold til det bestilte.

Gæstemærker udsendes i mailbekræftelsen, når du har betalt. Du skal selv printe gæstemærkerne ud og sætte dem synligt på din kano (gerne i en plastiklomme, så de ikke bliver våde). Gæstemærker er KUN TIL BRUG PÅ EGEN KANO – ikke til brug på lejede kanoer! Husk at medbringe kvittering for betaling på turen.

Aflevering / afhentning af lejet udstyr

Vi afhenter på det aftalte sted efter brug kanoerne. Ved aflevering skal kanoen være rengjort, og ligge med bunden i vejret, padler og veste ligges på bagsiden af sæderne, når den ligger på hoved.

Når I er færdig skal der sendes en SMS til 30 70 75 31. hvor du som minimum skal skrive navn på lejer og kanoer nummer. (Telefon nummeret / og kano nummer står på kanoerne) Kanoen skal være klar til afhentning senest kl. 20.00.

Ændringer af slut sted

Det er helt ok at lave ændringer under turen, f.eks. hvis I ikke skulle nå jeres ønskede mål, eller I vil sejle længere en det planlagte og ønsker at slutte på en anden start/stoppe sted. Alt i skal gøre er at sende os en SMS med Jeres ændringer til 30 70 75 31 så tidligt som muligt på afhentningsdagen. Husk at tjekke at det er et stoppesteder, I vælger, som nyt sluttested, og ikke bare en rasteplads.

Det koster ikke ekstra at aflevere et andet sted – med mindre der ikke gives besked omkring dette:

BEMÆRK! hvis der afleveres et andet sted end det aftalte og der ikke bliver give besked koster det 500kr. pr. time der bruges på at lede efter kanoerne, og altid minimum en halv time. Dette gælder også hvis kanoen efterlades uden for de på kortet markerede start-/stoppesteder. Ved ændringer er det dit ansvar, at vi har fået besked.

Ansvar for lejet udstyr

Du har ansvaret for det lejet udstyr fra det klokkeslæt og dag du har booket udstyret til. Ansvaret gælder både skader og tyveri. Så har du f.eks. bestilt udstyret til levering på kano pladsen kl. 10 er udstyret dit ansvar indtil udstyret er afleveret igen.

Når I er færdig skal der sendes en SMS til 30 70 75 31. hvor du som minimum skal skrive navn på lejer og kanoer nummer. (Telefon nummeret / og kano nummer står på kanoerne) Kanoen skal være klar til afhentning på sidste leje dag senest kl. 20.00.

Bemærk!! du skal være særlig opmærksom på at kanoerne er dit ansvar fra booking tidspunktet indtil  45 minutter efter du har meldt dem færdigt.

Skader på lejet udstyr

Brugsridser og skrammer tager vi som almenligt slid, hvis udstyret bærer præg af groft misbrug, eller udstyret er knækket, har huller, står reparation for brugerens regning eller evt. dækket af din egen forsikring.

Der må ikke påsættes/anvendes gaffatape eller liggende, på lejet: svømmeveste, kanoer, padler og drybags. Respekteres dette ikke koster det kr. 500 pr. time der brugs på afrensning, dog altid minimum en halv time – i tilfælde hvor det ikke er muligt at fjerne tape eller lim rester skal udstyr erstattes!

Mistet udstyr skal erstattes.

Sejlads er på eget ansvar

Du skal være særlig opmærksom på, at al sejlads sker på eget ansvar, og det derfor altid vil være din egen ulykkesforsikring, som skal dække, uanset hvad der sker. Dette gælder både ved udlejning, eller hvis der sker dig noget under et kursus eller en event ledet af vores medarbejder.

Benyttes vores udstyr til instruktion eller aktiviteter af andre parter f.eks. skoler eller foreninger, der selv stiller med lærere eller instruktører, sådan at det har karakter af egen aktivitet ligger ansvaret 100% hos dem, og de skal selv udarbejde en sikkerhedsinstruks passende til aktiviteten. Ved leje oplyses navn på den ansvarlige person og organisationen.

Kajak Freak kan aldrig drages til ansvar for anden parts handlinger.

Vi tager forbehold for:

  • Prisstigninger.
  • Force majeure.
  • Over bookninger.
  • Trykfejl.
  • Fejl i billedmaterialet.
  • Vi forbeholder sig retten til at annullere en ordre hvis nødvendigt.
  • Forsinkelse på grund af uheld eller ekstra ordinær forsinkelser i forbindelse med f.eks. trafikuheld, vejarbejde mv.
  • Ved fejl, defekter eller manglende lejet udstyr:
  • Skal vi på dagen have hurtigst muligt besked, på vagt telefonen 30 70 75 31 – så vi har mulighed for at rette fejlen. Telefon nummeret stå også på kanoen.

Ændringer for lejet udstyr eller gæstemærker

Det er som udgangs punkt ikke muligt at ændre på datoen, da vi kun har tilladelse til et vist antal kanoer og gæstemærker hver dag, er vi låst på antallet af mulige udlejninger.

Det er altid muligt at lave små ændringer i forhold til antal veste, padler, pakke poser kanoer mv. Vi kan dog være udsat for, ikke at have flere ledige kanoer på lejedagen hvis antallet ønskes øget. Ved for mange lejet kanoer er det muligt at afbestille – men BEMÆRK !!! kanolejen refunderes ikke.

Dine personlige oplysninger

Vi har brug for følgende oplysninger: Navn, Adresse, mobil Telefonnummer (mobil nummeret skal være på den telefon som medbringes på turen til nødopkald), E-mail adresse

I det tilfælde af at der lejes flere kanoer, vil den person som har lavet bookingen betragtes som den ansvarlige lejer.

Oplysninger vil blive videregivet i tilfælde at uheld til politi og redningspersonale, til brug for at kunne yde hjælp.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere lejet udstyr og købt gæstemærker til dig.

Personoplysningerne registreres hos Kajak Freak og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Sikkerhedsinstruks

Særlig vigtigt er at den personen der fortager Bookingen, har ansvaret for at alle der deltager under sejladsen er bekendt med indholdet i vores sikkerheds instruktion. Du kan se den her: (for at se Sikkerhedsinstruks kan du trykke her)

Booking kan ske indtil dagen før

Senest mulighed for booking er dagen før kl. 13.00

Der er muligt at sejle på Storå i perioden 1 juni til 31 oktober hvert år.