Udlevering af kano og afhentning

Levering af kano

Hvis andet ikke er aftalt, vil din kanoer ligge klar ved det startsted og til det klokkeslæt, du selv har indtastet ved bookingen f.eks. kl. 9.00 ved Kvickly.

De bestilte kanoer vil ligge samlet med bunden i vejret, med en udleveringsseddel på, med lejers navn, startdato og nr. på kanoer.
Under kanoer vil I finde veste, padler og pakkeposer i forhold til det bestilte.

Afhentning/aflevering af kano

KAJAK FREAK afhenter på det aftalte sted efter brug kanoerne. Ved aflevering skal kanoen være rengjort, og ligge med bunden i vejret, padler og veste ligges på bagsiden af sæderne, når den ligger på hoved.

Når I er færdig skal der sendes en SMS til 30 70 75 31. hvor du som minimum skal skrive navn på lejer og kanoer nummer. (Telefon nummeret / og kano nummer står på kanoerne) Kanoen skal være klar til afhentning senest kl. 20.00.

Bemærk at kanoerne er dit ansvar fra booking tidspunktet indtil  45 minutter efter du har meldt dem færdigt.

Der må ikke påsættes/anvendes gaffatape, på vores svømmeveste, kanoer, padler og drybags. Respekteres dette ikke koster det kr. 500 pr. time der brugs på afrensning, dog altid minimum en halv time – i tilfælde hvor det ikke er muligt at fjerne tape eller lim rester skal udstyr erstattes!

Ændringer af slut sted

Det er helt ok at lave ændringer under turen, f.eks. hvis I ikke skulle nå jeres ønskede mål, eller I vil sejle længere en det planlagte og ønsker at slutte på en anden start/stoppe sted. Alt i skal gøre er at sende os en SMS med Jeres ændringer til 30 70 75 31 så tidligt som muligt på afhentningsdagen. Husk at tjekke at det er et stoppesteder, I vælger, som nyt sluttested, og ikke bare en rasteplads.

Det koster ikke ekstra at aflevere et andet sted – med mindre der ikke gives besked omkring dette:

BEMÆRK! hvis der afleveres et andet sted end det aftalte og der ikke bliver give besked koster det 500kr. pr. time der bruges på at lede efter kanoerne, og altid minimum en halv time. Dette gælder også hvis kanoen efterlades uden for de på kortet markerede start-/stoppesteder. Ved ændringer er det dit ansvar, at vi har fået besked.