Du er nødt til at aflyse eller ændre dato  – hvad så?

 

Der kan være rigtig mange årsager til, at du er nødt til at aflyse din tur – og det er super ærgerligt! Du kan altid aflyse en booket kanotur, men det er ikke muligt at refundere beløbet, der er indbetalt.  Hovedårsagen hertil er, at det systemmæssigt ikke er muligt at genudleje kanoerne efter gennemført booking. En anden ret vigtig årsag er, at efter utallige aflysninger sæsoner igennem, har Kajak Freak sammen med Herning Kommune og Holstebro Kommune besluttet, at fastholde binding efter gennemført booking – ellers ender det med, at vi ikke kan leje kanoer ud uden at få underskud.

BOOKING ER BINDENDE

Det samme er gældende for ændringer af dato – fordi kanoen er låst systemmæssigt. Vi kan altså ikke frigive kanoen og leje den ud til andre. 

Når du booker en kano, kan det sidestilles med at du har booket et event eller købt en koncertbillet til for eksempel Grøn Koncert – Du kan således ikke få refunderet eller ændre dato efter gennemført booking. Husk derfor at tjekke ekstra grundigt inden du gennemfører, at du har valgt den rigtige dato. Det er naturligvis i orden at du giver din kano videre til en ven eller familiemedlem, hvis du ikke selv kan komme afsted.

Det er vigtigt, at du er opmærksom på dette – Det er vi her på hjemmesiden også meget omhyggelige med at understrege. Vi ønsker netop at sikre, at du som lejer er opmærksom herpå, således at vi undgår dårlige oplevelser.

Kajak Freak har hver dag et kæmpe stykke arbejde i kulissen, som du, som lejer ikke ser. Der skal pakkes udstyr til alle de, som har lejet kanoer på dagen – redningsveste, pagajer, lejede drybags osv.

Derudover skal vores vogn pakkes af vores dygtige kano-freaks, som hver dag fylder den med med kanoer og kører ud til alle de steder langs Storå, hvor bookningernes startsted er bestilt.

Hver sæson er der en del ændringer i løbet af sommeren – og det kan der være rigtig mange årsager til. Vores udgifter og forberedelse er den samme – og det vil meget hurtigt gå hen og være en underskudsforretning, når aflysninger i sidste øjeblik giver 0,00 kr.

Vi kan ikke understrege nok, at en gennemført bookning er bindende og at du skal være sikker, før du booker. Vi er slet ikke interesserede i, at det bliver en dårlig oplevelse at leje kano. Systemmæssigt er det ikke muligt at melde kanoerne ledige ved aflysning, og derved vil vi tabe indkomst hver gang en aflysning skulle refunderes.

Til gengæld er kanoen din hele dagen 8:00-20:00: du kan padle så langt og længe du vil – Prisen er den samme.

Gratis ændringer

Ændringer for startplads for din tur foretages helt gratis – helt frem til kl. 13.00 dagen før.

Husk, at det ikke er muligt at ændre dato, når du har gennemført booking.

Bliver du træt under vejs og ønsker at stoppe tidligere – eller er det bare en dejlig tur i solskinnet, kan du altid sejle længere eller aflevere kanoerne på en af de mange start/stop plader – og det er også gratis.

Du skal blot huske at give vores kanovagt besked om, på hvilken registreret start/stopplads, du har afleveret kanoerne efter brug.

Vi vil rigtig gerne give den bedste service og oplevelse til dig, så du får en god tur. På godt vestjysk: Det er meget vigtigt for kanoudlejningen, at aftale er en aftale.

Booking er bindende: Det er ikke muligt at ændre eller få refunderet en booket dato  i vores system. Der vil ved en aflysning altid være tabt leje og tomme både, som vi ikke kan udleje.

 

Hvis du ønsker at aflyse, er det altid vigtigt at du giver os besked herom. Tlf: 29165050 – Kanovagt: 3070 7531