Booking & Udlejning

Her finder du alt, hvad du skal bruge for at skabe den bedste tur for dig og din familie, venner, forening eller kollegaer.

Alt tilbehør kan købes, når I booker jeres tur. Vi gør det let: I skal bare møde op på det ønskede startsted. Her vil kanoerne og det tilhørende udstyr ligge klar med navn på. Den daglige distance er fastlagt på forhånd, og overnatning er reserveret. Så tag bare afsted, oplev, slap af og nyd den natur og de seværdigheder, der omgiver Storå.

En kanotur er en naturoplevelse, som man er tæt sammen om. Vi byder på alle muligheder for kanofart på Storå. Uanset om du ønsker at hyggeligt samvær et par timer på Vandkraftsøen eller flere dages ferie med kombineret kano- og cykeltur, sørger vi for, at i får den bedste oplevelse i naturen.

Kanoture på Storå

Der er strækninger på næsten 80 km med mulighed for at ro i kano. Strækningen, der starter i Herning, går via krat og hede, gennem Holstebro by til Nissum Fjord. Der er mulighed for primitiv overnatning på syv kanolejrpladser langs ruten: Nybro, Hodsager, Yllebjerg, Tvis Bro, Naur, Bur Bro og Vemb. Du finder også mere luksuriøse ophold på campingpladser eller hoteller tæt på Storå.

Det er tilladt at sejle på Storå mellem den 1. juni og 31. oktober og alle dage mellem kl. 9.00 og 20.00. Der følger naturligvis godkendte redningsveste med kanoen, ligesom alt udstyr har gennemgået relevante tests ved Søfartsstyrelsen. For at leje en kano skal du være fyldt 18 år og udfylde en lejekontrakt. Lejeren er ansvarlig for personer og udstyr i den aftalte periode.

KajakFreak har følgende kanotype

Alu: Godkendt og plads til tre voksne/børn. Der er tre faste sæder

Bemærk: Hunde må ikke medtages.

Vær opmærksom på at du befærder dig i offentligt rum. Skal du overnatte, eller forlader du din kano uden opsyn, er det derfor en god ide, at tage paddel/pagaj og resten af dit grej med dig, når du går. (En potentiel person med lidt for lange fingre, får svært ved at sejle med din kano uden paddel).

Vigtigt at huske:

BOOKING ER BINDENDE

Det samme er gældende for ændringer af dato – fordi kanoen er låst systemmæssigt. Vi kan altså ikke frigive kanoen og leje den ud til andre. 

Når du booker en kano, kan det sidestilles med at du har booket et event eller købt en koncertbillet til for eksempel Grøn Koncert – Du kan således ikke få refunderet eller ændre dato efter gennemført booking. Husk derfor at tjekke ekstra grundigt inden du gennemfører, at du har valgt den rigtige dato. Det er naturligvis i orden at du giver din kano videre til en ven eller familiemedlem, hvis du ikke selv kan komme afsted.

Det er vigtigt, at du er opmærksom på dette – Det er vi her på hjemmesiden også meget omhyggelige med at understrege. Vi ønsker netop at sikre, at du som lejer er opmærksom herpå, således at vi undgår dårlige oplevelser.

Kanoudlejning Storå

Hos Kanoudlejning Storå sætter vi en stor ære i at give jer en tryg og god oplevelse på vandet. Med udgangspunkt i vores kanoudlejning og vores kajakcenter i Handbjerg, Holstebro, tilbyder vi kanoer til udlejning på hele Storå. Her er noget hvor alle kan være med. Både øvede og nybegyndere, familier med og uden børn, firmaer og venner.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en naturskøn oplevelse på Storåen. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at du får den bedste kanotur og naturoplevelse i Storåområdet.

 

Besøg også vores butik i Handbjerg. Med et stort udvalg i kajakker og kajakevents, regnes vi også for områdets bedste kajakcenter og tilbyder naturligvis højeste service i vores område her nord for Holstebro.

Se pladserne på din tur her